[b]Olay şöyle oldu yanıma gelip biranda /me bacağını keser yazdı bende napıyon lan asıjdaujsdj dedim ve bana failrp den warn attı çok küçük bir şey bu ya niye warn atarsınki bu trolle bile girmez ya aklında canlandır bunu yazdığımı şey olarak düşün kafanda şekillendir ahh napıyorsunuz diye falan şekillendirebilirsin şekillendiremiyorsan bile o oyuncuyu uyarmalısın birdaha yapma diye zaten yetkilinin görevi oyuncuyu bilgilendirmek ve yardımcı olmak fakat sen yetkiliyi oyuncuya yardım etmek için değil etrafta noclip falan açıp saadece kendine yardım etmek için almışsın gerekeni yaparsanız sevinirim birkaç admine sordum SQX dedi ben olsam 1 saat ban atardım dedi emre abiye sordum öncedende tanıyordum onu çok sevdiğim biri dedim işte o yetkilinin insafına bağlı biz zaten yetkiliyi insafına göre değerlendiriyoruz dedi yine gerekeni yaparsanız sevinirim lütfen warnımı silin ve hellomadama uyarımı yaparsınız onu bilmem size kalmış İyi Oyunlar İyi RP'ler[/b]
Olay şöyle oldu yanıma gelip biranda /me bacağını keser yazdı bende napıyon lan asıjdaujsdj dedim ve bana failrp den warn attı çok küçük bir şey bu ya niye warn atarsınki bu trolle bile girmez ya aklında canlandır bunu yazdığımı şey olarak düşün kafanda şekillendir ahh napıyorsunuz diye falan şekillendirebilirsin şekillendiremiyorsan bile o oyuncuyu uyarmalısın birdaha yapma diye zaten yetkilinin görevi oyuncuyu bilgilendirmek ve yardımcı olmak fakat sen yetkiliyi oyuncuya yardım etmek için değil etrafta noclip falan açıp saadece kendine yardım etmek için almışsın gerekeni yaparsanız sevinirim birkaç admine sordum SQX dedi ben olsam 1 saat ban atardım dedi emre abiye sordum öncedende tanıyordum onu çok sevdiğim biri dedim işte o yetkilinin insafına bağlı biz zaten yetkiliyi insafına göre değerlendiriyoruz dedi yine gerekeni yaparsanız sevinirim lütfen warnımı silin ve hellomadama uyarımı yaparsınız onu bilmem size kalmış İyi Oyunlar İyi RP'ler