[b]Adınız:Mertcan TÜMER
Steam ID:STEAM_0:0:171743067
Oyun içi isminiz: jurvichan
Kaç yaşındasınız (+15): 15
Kaç saat oynama süreniz var?: Asıl Hesabımda 178 saat fakat Eski hesabımda yaklaşık olarak 800 900 saat vardı
Sunucumuzda hiç ceza aldınızmı?:nope
Hiç deneyim sahibi oldunuzmu?:yep
Deneyim sahibi olduğunuz sunucu isimleri (Yoksa boş bırakın): Freeman Ve 5 tane serverda mod oldum (isimleri akılmda değil)
Neden staffa dahil olmak istiyorsunuz?:Gerek Olduğunu Düşünüyorum
Mikrofonunuz var mı?:evet
Haftada kaç saat aktif olabilirsiniz?: 40
Staff olduktan sonra sabırlı ve soğuk kanlı olmanız gerekiyor bunu yapabilir misiniz?: Sabır konusunda sıkıntı yaşayabilirim fakat soğuk kanlılığımı koruyacağımdan eminim
Neden seni seçmeliyiz?:Çünkü Ben Jurvichanım :)
Kısaca hakkında: Adım Mertcan soyadım TÜMER, 15 yaşındayım gennelikle hayatımın bi kısmını bilgisayar başında geçiriyorum ve geçireceğim gibi duruyo , 9 sınıfdayım ilk dönemi teşşekürle geçiceğim (YEAH) . Hergün Yanımda 1 latte ile oyunuma başlarım sabah 9 da :D . Matematiğim çok iyidir (ego kascam azda 90 flan alıyorum :D ) . 2009'da bilgisayara oynamaya başladım hala aklımda tüplü monitör ile oynuyordum mario vardı bilgisayırmda tabi windows xp coşturuyo o zamanlar . Ondan Sonraki Oynadığım Oyunları genellikle hepsini korsan oynuyordum birgün internete dolaşırken (12,13 yaşında)" Korsan Oyunlar Günahmı ?!?!!? " diye bir başlık gördüm ve Oyun Yapımcısının Hakkına yediğin için hem hırsız hemde günah mış... Ve Sonra KORSAN OYUN MOYUN YOK (KAMU SPOTU). Bence Bu kadar Kısa Olmadı ama :D neyse ben kaçar umarım ısırmazsınız :=*[/b]
[u]UYARI[/u]:Staff'a katılan kişiler mutlaka Forumda ve Sunucularda aktif olmalı ve işini ciddiye almalıdır ciddi olmayan ve yüksek rütbelileri tarafından verilen görevleri eksiksiz yerine getiremeyen kişilere gerekli ceza uygulanır(Rütbe düşürme Uzaklaştırma STAFF'tan Kovulma)
[i][u][color=#800000]Uyarıyı Okudum Kabul Ediyorum[/color][/u][/i]
Adınız:Mertcan TÜMER
Steam ID:STEAM_0:0:171743067
Oyun içi isminiz: jurvichan
Kaç yaşındasınız (+15): 15
Kaç saat oynama süreniz var?: Asıl Hesabımda 178 saat fakat Eski hesabımda yaklaşık olarak 800 900 saat vardı
Sunucumuzda hiç ceza aldınızmı?:nope
Hiç deneyim sahibi oldunuzmu?:yep
Deneyim sahibi olduğunuz sunucu isimleri (Yoksa boş bırakın): Freeman Ve 5 tane serverda mod oldum (isimleri akılmda değil)
Neden staffa dahil olmak istiyorsunuz?:Gerek Olduğunu Düşünüyorum
Mikrofonunuz var mı?:evet
Haftada kaç saat aktif olabilirsiniz?: 40
Staff olduktan sonra sabırlı ve soğuk kanlı olmanız gerekiyor bunu yapabilir misiniz?: Sabır konusunda sıkıntı yaşayabilirim fakat soğuk kanlılığımı koruyacağımdan eminim
Neden seni seçmeliyiz?:Çünkü Ben Jurvichanım :)
Kısaca hakkında: Adım Mertcan soyadım TÜMER, 15 yaşındayım gennelikle hayatımın bi kısmını bilgisayar başında geçiriyorum ve geçireceğim gibi duruyo , 9 sınıfdayım ilk dönemi teşşekürle geçiceğim (YEAH) . Hergün Yanımda 1 latte ile oyunuma başlarım sabah 9 da :D . Matematiğim çok iyidir (ego kascam azda 90 flan alıyorum :D ) . 2009'da bilgisayara oynamaya başladım hala aklımda tüplü monitör ile oynuyordum mario vardı bilgisayırmda tabi windows xp coşturuyo o zamanlar . Ondan Sonraki Oynadığım Oyunları genellikle hepsini korsan oynuyordum birgün internete dolaşırken (12,13 yaşında) Korsan Oyunlar Günahmı ?!?!!? diye bir başlık gördüm ve Oyun Yapımcısının Hakkına yediğin için hem hırsız hemde günah mış... Ve Sonra KORSAN OYUN MOYUN YOK (KAMU SPOTU). Bence Bu kadar Kısa Olmadı ama :D neyse ben kaçar umarım ısırmazsınız :=*
UYARI:Staff'a katılan kişiler mutlaka Forumda ve Sunucularda aktif olmalı ve işini ciddiye almalıdır ciddi olmayan ve yüksek rütbelileri tarafından verilen görevleri eksiksiz yerine getiremeyen kişilere gerekli ceza uygulanır(Rütbe düşürme Uzaklaştırma STAFF'tan Kovulma)
Uyarıyı Okudum Kabul Ediyorum