[size=200][b][color=#c0392b]Adınız:[/color]Bora
[color=#c0392b]Steam ID:[/color]STEAM_0:0:127744428
[color=#c0392b]Oyun içi isminiz:[/color]Ethan Forrester
[color=#c0392b]Kaç yaşındasınız (+15):[/color]15
[color=#e74c3c]Kaç saat oynama süreniz var?:[/color]629
[color=#e74c3c]Sunucumuzda hiç ceza aldınızmı?:[/color]Hayır
[color=#e74c3c]Hiç deneyim sahibi oldunuzmu?:[/color]Evet .
[color=#c0392b]Deneyim sahibi olduğunuz sunucu isimleri (Yoksa boş bırakın):[/color]Evet Oldum .Freeman,
[color=#c0392b]Neden staffa dahil olmak istiyorsunuz?:[/color]Çünkü insanlara yardımcı olmak istiyorum . RolePlay bilmeyen arkadaşlara güzel dille rpyi öğretmek istiyorum .atmayacağıma söz veriyorum.
[color=#e74c3c]Mikrofonunuz var mı?:[/color]Var[/b][/size]
[b][color=#c0392b][size=200]Haftada kaç saat aktif olabilirsiniz?:[/size][/color][size=200]Günde 5 6 saat .[/size]
[color=#c0392b][size=200]Staff olduktan sonra sabırlı ve soğuk kanlı olmanız gerekiyor bunu yapabilir misiniz?:[/size][/color][size=200]Evet[/size]
[color=#c0392b][size=200]Neden seni seçmeliyiz?:[/size][/color][size=200]Çünkü ben diğer yetkililere benzemem sorunlarımı bi üst yetkiliye söylemem direk aralarında halletmeye çalışırım .[/size]
[color=#c0392b][size=200]Kısaca hakkında:[/size][/color][size=200]Benim adım bora bor . İzmir'de yaşıyorum. Oyun oynamayı çok severim özellikle gmod ve lol.[/size][/b]
Adınız:Bora
Steam ID:STEAM_0:0:127744428
Oyun içi isminiz:Ethan Forrester
Kaç yaşındasınız (+15):15
Kaç saat oynama süreniz var?:629
Sunucumuzda hiç ceza aldınızmı?:Hayır
Hiç deneyim sahibi oldunuzmu?:Evet .
Deneyim sahibi olduğunuz sunucu isimleri (Yoksa boş bırakın):Evet Oldum .Freeman,
Neden staffa dahil olmak istiyorsunuz?:Çünkü insanlara yardımcı olmak istiyorum . RolePlay bilmeyen arkadaşlara güzel dille rpyi öğretmek istiyorum .atmayacağıma söz veriyorum.
Mikrofonunuz var mı?:Var
Haftada kaç saat aktif olabilirsiniz?:Günde 5 6 saat .
Staff olduktan sonra sabırlı ve soğuk kanlı olmanız gerekiyor bunu yapabilir misiniz?:Evet
Neden seni seçmeliyiz?:Çünkü ben diğer yetkililere benzemem sorunlarımı bi üst yetkiliye söylemem direk aralarında halletmeye çalışırım .
Kısaca hakkında:Benim adım bora bor . İzmir'de yaşıyorum. Oyun oynamayı çok severim özellikle gmod ve lol.