Yetkili Başvurusu Aydın Arda

Değerlendiriliyor...
309 views
Adınız: Aydın Arda, genellikle Arda kullanılır 
Steam ID: STEAM_0:0:58433815
Oyun içi isminiz: Makrov Dimitri. RP adım **** Askeri Arda
Kaç yaşındasınız (+15): Lise 1'im Şubatın 19 unda 15 oluyorum.
Kaç saat oynama süreniz var?: 958 saat
Sunucumuzda hiç ceza aldınızmı?: Hayır
Hiç deneyim sahibi oldunuzmu?: Evet
Deneyim sahibi olduğunuz sunucu isimleri (Yoksa boş bırakın): Moongaming ve CreativeRP ikiside DarkRP sunucusu
Neden staffa dahil olmak istiyorsunuz?: Deneyimli olduğumu düşünüyorum, insanlara yardım etmek hoş çünkü aynı sorunu ben yaşıyorum bir admin çağırıyorum sorunumu çözüyor. Bende mutlu oluyorum tabiki ve kendimi borçlu hissediyorum, bende insanlara geri yardımedip onları mutlu etmek ve borcumu ödemiş hissetmek istiyorum.
Mikrofonunuz var mı?: Evet, PC'im laptop yani 7/24 takılı var.
Haftada kaç saat aktif olabilirsiniz?: Hafta içi 2-3 saat Hafta sonu ise haddi hesabı yok :) 6 saat olabilir.
Staff olduktan sonra sabırlı ve soğuk kanlı olmanız gerekiyor bunu yapabilir misiniz?: Evet, okulda arkadaşlarıma karşı hep olduğum gibi :)
Neden seni seçmeliyiz?: Staffa dahil olma sebebimde belirtiğim gibi; insanlara karşı olan borcumu ödeyip bende onları geri mutlu etmek istiyorum her zaman adminler bana yardımedip mutlu edecek değiller. Birazda ben yapiyim. Aynı zamanda 2 tane DarkRP sunucusunda 1 moderatörlük 1 Baş adminlik yaptım. Şuanki sunucuda zaten DarkRP gamemodesi üzerinden çalışıyor ve ULX kullanıyor sanırım yani sorun yaşayacağımı ve yatacağımı düşünmüyorum.
Kısaca hakkında: 19 Şubat'da doğdum ve doğduğum zaman hava günlük güneşlikti herkes beni yazın doğdum sanıyor doğum günümde şaşırıyorlar. Kumralım, gözlük takılıyorum, dişlerim yamuk, dudağım ve burnum büyük kısacası çirkin bir şeyim :). Hoşlandığım şeyler ise KickBox yapmak ve PC de vakit geçirmek. Haftada 3 kez vucüt çalışmaya ve Kickbox'a giderim.

Okuyacak yetkiliye kolay gelsin.
Kusura bakmasın canım sıkılırken doldurdum formu, onun için hayat hikayemi anlattıkça anlattım... :D

+Destek

+DESTEK /ADAMIN DİBİ

Reply